(:)kivisildnik: #20 varvas suule!

Copy
Foto: Markus Tamm

Kui kõik ausalt ja algusest peale ära rääkida, siis pooli asju ma ei mäleta. Olen kirjutanud ligi sada raamatut, kirjastanud, toimetanud, koostanud, produtseerinud ja manageerinud palju tüvitekste ja lihtsalt head kirjandust. Olen uhanud lõputult lehelugusid, tele ja raadioasju on ka tehtud ja mitte vähe. Ikka juhtub, et keegi ütleb, sul oli eriti hea lugu. Milline lugu?

No on suur pea, aga isegi kõigi raamatute kirjutamist ei mäleta, isegi geniaalsete teoste saamislugusid ei suuda meenutada, vähe sellest, ka teosed ise on ununenud, just leidsin ühe haikuraamatu käsikirja, lugesin ja imestasin – fenomenaalne, hea et kõvaketast pole tühjaks teinud. Võin endale lubada.

Ehk on see priiskamine, ma loodan et on. Aga asja juurde, ilmselt pöördus siis auväärne Pajula, nii ja nii, teeme luulesaate. Kellega teha? Mõte Jürgen Roostest tegi produtsendi veidi murelikuks. Arusaadav. Aga mis teha, luulesaadet ei saa teha kellegi muu kui luuletajaga, neid on meil paar tükki veel, aga kõigiga on probleemid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles